Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste päivitettiin viimeksi 25/05/2022 ja koskee Euroopan talousalueen ja Sveitsin kansalaisia ja laillisia vakituisia asukkaita.

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://www.raworganic.fi:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että:

  • kerromme selvästi, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisemme vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, jotka edellyttävät suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai saada ne korjattua tai poistettua pyynnöstäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja säilytämme sinusta, ota meihin yhteyttä.

1. Tarkoitus, tiedot ja säilytysaika

Saatamme kerätä tai vastaanottaa henkilötietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joita voivat olla seuraavat: (laajenna napsauttamalla)

2. Jakaminen muille osapuolille

Jaamme tai luovutamme näitä tietoja käsittelijöille vain seuraaviin tarkoituksiin:

Nimi: Paytrail
Maa: Suomi
Tarkoitus: Maksutapahtumien välitys

3. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä on Evästekäytännössämme

4. Ilmoituskäytännöt

We disclose personal information if we are required by law or by a court order, in response to a law enforcement agency, to the extent permitted under other provisions of law, to provide information, or for an investigation on a matter related to public safety.

If our website or organisation is taken over, sold, or involved in a merger or acquisition, your details may be disclosed to our advisers and any prospective purchasers and will be passed on to the new owners.

Olemme tehneet Googlen kanssa tietojenkäsittelysopimuksen.

5. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta pääsyä niihin. Näin varmistetaan, että vain tarpeelliset henkilöt pääsevät käsiksi tietoihisi, että pääsy tietoihin on suojattu ja että turvatoimemme tarkistetaan säännöllisesti.

6. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivuillamme olevien linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

7. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa tutustua tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi tiedotamme aktiivisesti mahdollisuuksien mukaan.

8. Tietojesi käyttö ja muokkaaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, miksi henkilötietojasi tarvitaan, mitä niille tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Pääsyoikeus: Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihisi, jotka ovat tiedossamme.
  • Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus täydentää, korjata, poistaa tai estää henkilötietojasi milloin tahansa.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi ja pyytää henkilötietosi poistamista.
  • Oikeus siirtää tietojasi: Sinulla on oikeus pyytää kaikki henkilötietosi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietojesi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei käsittelyyn ole perusteltua syytä.

Muista aina ilmoittaa selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

9. Valituksen lähettäminen

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme (valituksen) henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

10. Yhteystiedot

Raw Organic Oy
Skanssinkatu 10
20730 TURKU
Y-tunnus: 3225807-3
Suomi
Verkkosivusto: https://www.raworganic.fi
Sähköposti: if.cinagrowar@appuakokkrev
Puhelinnumero: 0505326655

Liite

MailPoet

MailPoet newsletter & emails

Jos olet tilannut uutiskirjeemme tai jos olet verkkosivustomme jäsen (voit kirjautua sisään) tai jos olet ostanut verkkosivustoltamme, on hyvä mahdollisuus saada meiltä sähköpostiviestejä.Lähetämme sinulle vain sähköpostit, jotka olet rekisteröitynyt vastaanottamaan tai jotka liittyvät sinulle tarjoamiimme palveluihin.Käytämme sähköpostien lähettämiseen antamaasi nimeä ja sähköpostiosoitetta. Sivustomme kirjaa myös IP-osoitteen, jota käytit rekisteröityessäsi palveluun estääksemme järjestelmän väärinkäytön.Tämä verkkosivusto voi lähettää sähköposteja MailPoet-lähetyspalvelun kautta. Tämän palvelun avulla voimme seurata sähköpostiemme avauksia ja napsautuksia. Käytämme näitä tietoja parantaaksemme uutiskirjeidemme sisältöä.Tämän verkkosivuston ulkopuolella ei muuten seurata tunnistettavia tietoja paitsi sähköpostiosoitteen.MailPoet luo ja tallentaa kaksi evästettä, jos käytät WooCommercea ja MailPoetia yhdessä. Nämä evästeet ovat:Evästeen nimi: mailpoet_revenue_tracking Evästeen vanheneminen: 14 päivää. Evästeen kuvaus: Tämän evästeen tarkoituksena on seurata, mikä verkkosivustoltasi lähetetty uutiskirje on saanut napsautussuhteen ja myöhemmän ostoksen WooCommerce-kaupassasi.Evästeen nimi: mailpoet_abandoned_cart_tracking Evästeen vanheneminen: 3 650 päivää. Evästeen kuvaus: Tämän evästeen tarkoituksena on seurata käyttäjää, joka on hylännyt ostoskorinsa WooCommerce-kaupassasi, jotta hän voi lähettää hänelle hylätyn ostoskorin uutiskirjeen MailPoetilta.Huomautus: Käyttäjän on oltava rekisteröitynyt ja vahvistettu tilaaja.

WooCommerce

Tämä esimerkkiteksti sisältää perusasiat tiedoista joita kauppasi voi mahdollisesti kerätä, tallentaa ja jakaa ja lisäksi kenellä on pääsy tietoihin. Riippuen asetuksista ja käytössä olevista lisäosista, eri kauppojen jakamat tiedot voivat vaihdella. Suosittelemme kysymään lakihenkilöltä mitä tietoja voit paljastaa yksityisyydensuojassa.

Keräämme tietoja sinusta kaupan kassalla.

Mitä keräämme ja säilytämme

Kun vierailet tällä sivustolla, seuraamme:
  • Katsomasi tuotteet: käytämme tätä esimerkiksi näyttääksemme sinulle tuotteita, joita olet äskettäin katsellut
  • Sijainti, IP-osoite ja selaimen tyyppi: Näiden avulla arvioimme verojen ja toimituskulujen määrän
  • Toimitusosoite: Kysymme tätä, jotta voimme -esimerkiksi- arvioida toimituskulut ennen kuin teet tilauksen ja lopuksi lähettää tilauksen.
Käytämme evästeitä myös jotta säilytät ostoskorin sisällön kun selaat sivustoa.

Huom.: Voit halutessasi kuvailla tarkemmin evästeiden käytön ja linkittää täältä evästeiden selostukseen.

Kun ostat meiltä, pyydämme tietoja kuten nimi, laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, luottokortin tai maksamisen tiedot ja valinnaiset käyttäjätilin tiedot kuten käyttäjätunnus ja salasana. Käytämme näitä tietoja tarkoituksiin kuten :
  • Lähettää tietoja tilistäsi ja tilauksesta
  • Vastata pyyntöihisi, mukaan lukien hyvitykset ja valitukset
  • Käsitellä maksuja ja estää petollista toimintaa
  • Luoda käyttäjätilisi kauppaamme
  • Noudattaa kaikkia lain velvotteita, kuten verojen maksaminen
  • Parantaa kaupan tarjontaa
  • Lähettää markkinointiviestejä, jos valitset että haluat vastaanottaa niitä.
Jos luot tilin, tallennamme nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron joita käytetään kassalla täyttämään kenttiä tulevissa tilauksissa.Yleensä säilytämme tietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä niihin tarkoituksiin joita varten keräämme tiedot ja käytämme tietoja ja niin kauan kuin meidän on ne lain mukaan säilytettävä. Esimerkiksi, säilytämme kaupan tiedot (?) vuodeksi verotusta ja kirjanpitoa varten.Tämä sisältää nimen, sähköpostiosoitteen ja laskutus- ja toimitusosoitteet.Tallennamme myös kaupan kommentit ja tuotearvioinnit jos kirjoitat sellaisia.

Ketkä tiimistämme pääsevät käsiksi

Tiimimme jäsenet pääsevät tietoihin joita annat meille. Esimerksi, sekä Ylläpitäjät että Kauppiaat pääsevät näihin:
  • Tilaustiedot kuten mitä ja milloin ostettiin ja minne tilaus lähetettiin sekä
  • Asiakkaan tiedot kuten nimi, sähköpostiosoite ja laskutus- ja toimitus tiedot.
Tiimimme jäsenet pääsevät näihin tietoihin jotta voivat täyttää tilaukset, käsitellä hyvitykset ja voivat tarjota tukea.

Mitä jaamme muiden kanssa

Tässä osassa sinun tulisi listata kenen kanssa jaat tietoja ja mitä tarkoitusta varten. Tämä voi sisältää, mutta ei rajoitu, sivuston analytiikkaan, markkinointiin, maksukäytäviin, toimittajiin ja kolmannen osapuolen upotuksiin sivustolla.

Jaamme tietoja niiden kolmansien osapuolten kanssa jotka auttavat meitä käsittelemään tilauksia ja tuottamaan sivuston palveluita; esimerkiksi --

Maksut

Tässä osassa sinun tulisi listata ne kolmannen osapuolen maksukäytävät joita käytät sivustolla maksujen vastaanottamisessa koska ne voivat käsitellä asiakkaan tietoja. Olemme sisällyttäneet PayPal:in esimerkkinä, mutta poista se jos et käytä PayPal-maksupalvelua.

Hyväksymme PayPal-maksuja. Kun maksuja käsitellään, joitakin tietojasi siirretään PayPal-maksupalveluun. Näitä tietoja ovat mm. tiedot joita tarvitaan maksun toteuttamisessa tai -tukemisessa, esimerkiksi ostosten kokonaissumma ja laskutus tiedot.Katso täältä lisää PayPal yksityisyydensuojasta.

Really Simple SSL

Really Simple SSL- ja Really Simple SSL -lisäosat eivät käsittele mitään henkilökohtaisia tunnistetietoja, joten GDPR ei koske näitä laajennuksia tai näiden laajennusten käyttöä verkkosivustollasi. Löydät tietosuojakäytäntömme täältä.

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Tämä verkkosivusto käyttää Complianzin Privacy Suite for WordPress -ohjelmistoa suostumustietojen keräämiseen. Tätä toimintoa varten IP-osoitteesi anonymisoidaan ja tallennetaan tietokantaamme. Lisätietoja on Complianzin Tietosuojalausunnossa.